Unibis Pastam
Genel Amaçlı Pastacılık
Genel Özellikler

Hamur işlerinde fark yaratan; yapısal özellikleriyle tüm hamur işlerine uygun genel amaçlı pastacılık margarinidir. Mayalı hamurlarda kıvamı, esnekliği ve yüksek hava tutma özellikleri sayesinde mükemmel kabarma sağlarken, bitmiş üründe istenilen performans ve lezzeti verir. Bayatlamayı geciktirir ve bitmiş ürünlerin raf ömrünü uzatır. Hamurla kolayca bütünleşir ve özel geliştirilmiş formülüyle ürünlere fark yaratan bir lezzet katar. Kolesterol içermez.

  • GDO İÇERMEZ
  • TRANSYAĞ İÇERMEZ
  • ALERJEN İÇERMEZ
Teknik Özellikler
  • Raf Ömrü: 12 Ay
  • Yağ %: min %84
  • Net Ağırlık: 10 kg
  • Ambalaj Türü: Polietilen torba,  Mukavva koli
  • Depolama Koşulları: 20° C’nin altında; serin, kuru, kokusuz ortamda ve güneşten korunarak saklanmalıdır.
Diğer Ürünlerimizi inceleyin
Web sitemizdeki çerezleri (cookie) kullanıcı deneyimini artıran teknik özellikleri desteklemek için kullanıyoruz. Detaylı bilgi için tıklayınız.
Tamam